En dille på de sociale medier breder sig i øjeblikket. Trenden handler om, at man efterligner mannequiner, står musestille i en sjov situation. Den såkaldte Mannequin Challenge. Der er ikke tale om modemannequiner eller om enkeltstående personer. Udfordringen er, at man opstiller hele scenarier, hvor flere mennesker står helt stille samtidigt, hvilket gør det betydeligt sværere. Efter sigende er trenden opstået i USA blandt high school-elever. Nu kom den til Altibox. 

Med Michelle Obama og NBA-holdets video frisk in mente og Ultra Nyts udgave fra gårsdagens nyhedsudsendelse, ja så kunne det som sædvanligt ikke gå hurtigt nok med at få iscenesat en mannequin challenge med mine gode kolleger hos Altibox torsdag morgen. Genialt.

Men jeg blev ringet op, at min søn desværre var blevet syg. Så optagelsen måtte lige vente til fredag, desværre ville det betyde en udgivelse på Facebook lige netop på Black Friday, hvor Facebook var ved at blive ædt op af tilbud her og der.

Mannequin Challenge og koblingen til Altibox?

Fredag morgen, i gang igen på job. Vores mannequin challenge skulle nødigt virke som en ligegyldig underholdningsting uden yderligere værdi for kunderne. Så koblingen blev, at det jo er noget rigtig skidt, når internettet fryser. Opslaget på Facebook gav jeg vinklen gode råd til bedre wifi – og med opfordringen at tage kontakt til os, hvis man oplever problemer.

I min notesblok skitserede jeg hurtigt nogle positurer til kollegerne og idéer til rekvisitter – og det resulterede i en god og spontan blanding af, hvad mine kolleger selv havde lyst til. To prøveoptagelser – og to kolleger, som knækkede sig af grin midt i den frysende alvor. Men det lykkedes allerede i 3. forsøg.

Der var heldigvis ikke langt fra idé til udførelse takket være mine kolleger og chefer, som bakkede op om idéen og tog sig tid til optagelsen.

Se Mannequin Challenge hos Altibox

Læs også…

Vælg billede til deling på sociale medier

Vælg billede til deling på sociale medier

Har du bøvl med at få vist rette billede til deling af links på de sociale medier? I denne guide forklarer jeg, hvordan du får kontrol over hvilket billede, der skal følge dine links ved hjælp af det populære SEO-plugin Yoast til WordPress.

10 gode råd til at skrive bedre webtekster

10 gode råd til at skrive bedre webtekster

10 gode råd til at skrive bedre webtekster, når du har ambitioner om, at dine kunder skal reagere på dine budskaber online. Kapløbet om kundernes opmærksomhed er tæt, og du har kun et splitsekund til at overbevise kunden. Derfor bør du vægte dine webtekster.

5 trin til en effektiv markedsføringsplan

Du er klar med dine overvejelser og mål for din overbevisende kampagne, dit fantastiske tilbud eller nye produkt. Men husker du alle trin i planlægningen, og får du noteret det hele i en markedsføringsplan?