webrytteren
marianne brahe

Meritlærerstuderende med linjefag i tysk og dansk. Uddannet digital journalist og multimediedesigner. 20+ års erhvervserfaring.

Digital kommunikatør og meritlærer­studerende

Marianne Brahe aka Webrytteren har 15+ års erfaring i kommunikation, digital marketing og hjemmesidedesign og 6 års erfaring med mundtlig og skriftlig forretningssprog på tysk. Jeg er uddannet digital journalist fra Danmarks Medie- og Journalisthøjskole i januar 2007 og multimediedesigner fra Aarhus tekniske Skole, Erhvervsakademiet i januar 2003.

Jeg er læreruddannet i juni 2022 på VIA University i Silkeborg. Jeg følger uddannelsen med stort engagement og glæder mig for alvor til at komme ud og gøre min lærergerning. Sideløbende studierne er jeg lærervikar og suger en masse erfaring til mig.

I øvrigt har jeg stadig en fod i det gamle som freelance digital kommunikatør, SEO copywriter og hjemmesidedesigner. Hos TransPerfect arbejder jeg som freelance SEO copywriter.

Erfaring fra vidt forskellige virksomheder og brancher

Jeg har i de seneste 15 år blandt andet været fuldtidsbeskæftiget som kommunikationskonsulent hos Toldstyrelsen, e-commerce-konsulent hos Røsfeld A/S, digital marketingansvarlig hos Altibox Danmark A/S og webmaster hos Wupti.com. Med mit afsæt i digital marketing, kommunikation og erfaring fra forskellige virksomheder, kan jeg hurtigt sætte mig ind i din virksomheds muligheder og udfordringer.

Som digital kommunikatør og hjemmesidedesigner har jeg især gode erfaringer i opbygning af hjemmesider, branding, tilstedeværelse på sociale kanaler og at skabe synlighed med søgeoptimering (SEO). Jeg er indholdsproducent til fingerspidserne og brænder for at udarbejde relevant og engagerende indhold til dine målgrupper, altid med formålene at skabe gode kundeoplevelser, engagement og søgeresultater. 

Som medarbejder og kollega

Jeg trives i høj grad med selvstændigt ansvar og en hverdag med både store langsigtede projekt og mindre opgaver. Jeg er vant til at arbejde sammen med både ledelse, kolleger, kunder, forældre og samarbejdspartnere og arbejder altid på at opretholde gode relationer.

I produktive teams bidrager jeg med idérigdom, gå-på-mod og fremdrift, hvilket gør mig til en engageret kollega og samarbejdspartner. Jeg deltager i sociale arrangementer, og melder mig gerne til at stå i spidsen for fx et DHL-løbearrangement.  

Kort bio

Født i Aarhus i 1972, opvokset i Egå, bopæl i Aarhus i 16 år, et år i Köln og tre måneder i Grækenland.

I dag bor jeg i Hornslet. Min søn Asger er 16 år, og har altid boet hos mig. 

Jeg får fornyet energi med MTB, løb eller SUP – og helst en årlig skiferie med min søn. Jeg holder af at tilbringe tid med nærmeste familie og venner. Desuden fotografering, Instagram, tegning og min have.

Digitale kompetencer

Med 15 års erfaring i digital kommunikation har jeg en solid faglighed og forskellige kompetencer, som jeg sætter i spil alt efter din opgave.

Fokus på tillidsfuldt samarbejde

Hos mig får du en god og løbende dialog, men også en dedikeret og strategisk rådgivning, der sikrer, at du får mest muligt ud af din hjemmeside og digitale markedsføring.

Jeg har et mål om, at du skal have mest mulig valuta for dine penge, og hvis ikke jeg kan give dig det, siger jeg pænt nej tak til opgaven inden, at jeg går i gang.

  • DATA OG RAPPORTERING - 80%
  • E-MAIL MARKETING - 90%
  • INDHOLD OG PLANLÆGNING - 95%
  • ONLINE ANNONCERING - 75%
  • SEO / søgeoptimering - 90%
  • SOCIALE MEDIER - 90%
  • TEKSTFORFATNING - 90%
  • WEBSTRATEGI OG WEBDESIGN - 95%

Udvalgte hjemmesideprojekter

Julehjælpen.dk hjemmeside - referencer
Balance TIC Ltd. ApS' hjemmeside - referencer
Fysio4All.dk
Cuno Sørensens maleriers hjemmeside - referencer
African Innovation Network and Nordekon - referencer