webrytteren
marianne brahe

Meritlærerstuderende med linjefag i tysk og dansk. Uddannet digital journalist og multimediedesigner. 20+ års erhvervserfaring.

Digital kommunikatør og meritlærer­studerende

Marianne Brahe aka Webrytteren har 15+ års erfaring i digital marketing, kommunikation og hjemmesidedesign og 6 års erfaring med mundtlig og skriftlig forretningssprog på tysk.

– Jeg er freelance digital kommunikatør og hjemmesidedesigner med fokus på funktionelt og enkelt webdesign, der understøtter din virksomheds målgruppe og hjemmesidens indhold. Jeg holder af at skrive letforståelige og overbevisende tekster, som fører til handling i form af trafik til hjemmeside, konverteringer eller engagement på sociale medier.

Jeg er uddannet digital journalist fra Danmarks Medie- og Journalisthøjskole i januar 2007 og multimediedesigner fra Aarhus tekniske Skole, Erhvervsakademiet i januar 2003.

Jeg er læreruddannet i juni 2022 på VIA University i Silkeborg. Jeg følger uddannelsen med stort engagement og glæder mig for alvor til at komme ud og gøre min lærergerning. 

Erfaring fra vidt forskellige virksomheder og brancher

Jeg har i de seneste 15 år blandt andet været fuldtidsbeskæftiget som kommunikationskonsulent hos Toldstyrelsen, e-commerce-konsulent hos Røsfeld A/S, digital marketingansvarlig hos Altibox Danmark A/S og webmaster hos Wupti.com. Med mit afsæt i digital marketing, kommunikation og erfaring fra forskellige virksomheder, kan jeg hurtigt sætte mig ind i din virksomheds muligheder og udfordringer.

Som digital kommunikatør og hjemmesidedesigner har jeg især gode erfaringer i opbygning af hjemmesider, branding, tilstedeværelse på sociale kanaler og at skabe synlighed med søgeoptimering (SEO). Jeg er indholdsproducent til fingerspidserne og brænder for at udarbejde relevant og engagerende indhold til dine målgrupper, altid med formålene at skabe gode kundeoplevelser, engagement og søgeresultater. 

Som medarbejder og kollega

Jeg trives i høj grad med selvstændigt ansvar og en hverdag med både store langsigtede projekt og mindre opgaver. Jeg er vant til at arbejde sammen med både ledelse, kolleger, kunder, forældre og samarbejdspartnere og arbejder altid på at opretholde gode relationer.

I produktive teams bidrager jeg med idérigdom, gå-på-mod og fremdrift, hvilket gør mig til en engageret kollega og samarbejdspartner. Jeg deltager gerne i sociale arrangementer, og melder mig gerne til at stå i spidsen for fx et DHL-løbearrangement. 

Ring til mig på 60 37 57 07. Det er ganske gratis med en snak om din hjemmeside eller digitale kommunikation.

Kort bio

Jeg er født i Aarhus i 1972, opvokset i Egå, haft bopæl i Aarhus i 16 år, afbrudt af et år i Köln i Tyskland og tre måneder i Grækenland. I dag har jeg bopæl i Hornslet. Min søn Asger er 15 år, og har altid boet hos mig. 

Jeg får fornyet energi med MTB, SUP eller løb. Faktisk er de fleste fotografier på hjemmesiden fra MTB-ture. Heraf også navnet – Webrytteren. Jeg holder også af at tilbringe tid med min nærmeste familie og venner. Desuden fotografering, Instagram, tegning og min have.

HVAD KAN DU FORVENTE DIG?

Med 15 års erfaring i digital kommunikation har jeg en solid faglighed og forskellige kompetencer, som jeg sætter i spil alt efter din opgave.

Fokus på tillidsfuldt samarbejde

Som kunde hos mig får du en god og løbende dialog, men også en dedikeret og strategisk rådgivning, der sikrer, at du får mest muligt ud af din hjemmeside og din digitale markedsføring.

Jeg har et mål om, at du skal have mest mulig valuta for dine penge, og hvis ikke jeg kan give dig det, siger jeg pænt nej tak til opgaven inden, at jeg går i gang.

  • DATA OG RAPPORTERING – 80%
  • E-MAIL MARKETING – 90%
  • INDHOLDsPLANLÆGNING og produktion – 95%
  • ONLINE ANNONCERING – 75%
  • SEO / søgeoptimering – 85%
  • SOCIALE MEDIER – 90%
  • TEKSTFORFATNING – 90%
  • WEBSTRATEGIER – 85%

Nyeste hjemmesider og projekter

ExperiMentor.dks hjemmeside - Webrytterens referencer
Balance TIC Ltd. ApS' hjemmeside - referencer
Fysio4All.dk
Julehjælpen.dk hjemmeside - referencer
African Innovation Network and Nordekon - referencer
Cuno Sørensens maleriers hjemmeside - referencer