webrytteren
marianne brahe

Meritlærerstuderende med linjefag i tysk og dansk. Tidligere uddannet digital journalist og multimediedesigner. 20+ års erhvervserfaring.

Digital kommunikatør og meritlærerstuderende

Webrytteren Marianne Brahe har 15+ års erfaring i digital marketing, kommunikation og hjemmesidedesign.

– Jeg er freelance digital marketingkonsulent og hjemmesidedesigner med fokus på funktionelt og enkelt webdesign, der understøtter virksomhedens målgruppe og hjemmesidens indhold. Jeg holder af at skrive letforståelige og overbevisende tekster, som fører til handling i form af trafik til hjemmeside, konverteringer eller engagement på sociale medier.

Jeg er uddannet digital journalist fra Danmarks Medie- og Journalisthøjskole i januar 2007 og multimediedesigner fra Aarhus tekniske Skole i januar 2003.

Min fritidsbeskæftigelse er som freelancer hos webrytteren.dk, mens jeg er jobsøgende i mit felt. 

Erfaring fra vidt forskellige virksomheder og brancher

Jeg har i de seneste 15 år blandt andet været fuldtidsbeskæftiget som kommunikationskonsulent hos Toldstyrelsen, e-commerce-konsulent hos Røsfeld A/S, digital marketingansvarlig hos Altibox Danmark A/S og webmaster hos Wupti.com. Med mit afsæt i digital marketing og mangeårig erfaring fra forskellige virksomheder, kan jeg naturligt hurtigt sætte mig ind i din virksomheds muligheder og udfordringer.

Som digital marketingkonsulent og hjemmesidedesigner har jeg især gode erfaringer i opbygning af hjemmesider, branding, tilstedeværelse på sociale kanaler og at skabe gode grundlæggende søgeresultater med søgeoptimering (SEO). Jeg er indholdsproducent til fingerspidserne og brænder for at udarbejde relevant og engagerende og relevant indhold til dine målgrupper. 

Ring til mig på 60 37 57 07. Det er ganske gratis med en snak om din hjemmeside eller digitale markedsføring.

Kort om Webrytteren

Kort om mig

Jeg er født i Aarhus, opvokset i Egå, haft bopæl i Aarhus i 16 år, afbrudt af et år i Tyskland og tre måneder i Grækenland. Jeg har haft bopæl i Hornslet i de sidste 14 år. Min søn Asger er 15 år, og har altid boet hos mig.

Jeg er studerer meritlærer på VIA University i Silkeborg, og følger uddannelsen med stort engagement. Ellers arbejder jeg løbende på spændende projekter og hjemmesidedesign.

Jeg får fornyet energi med MTB eller løb i skoven. Faktisk er næsten alle fotografier på hjemmesiden fra cykelture. Heraf også navnet – Webrytteren. Jeg holder også af at tilbringe tid med mine nærmeste venner og familie.

Desuden fotografering, haven og tegning.

Du er velkommen til at besøge min LinkedIn-profil for mere information om min professionelle baggrund. Tøv ikke med at sende en invitation eller at connecte med mig på Webrytterens Instagram 

HVAD KAN DU FORVENTE DIG?

Med 15 års erfaring i digital marketing og kommunikation har jeg en solid faglighed og forskellige kompetencer, som jeg sætter i spil alt efter din opgave.

Fokus på tillidsfuldt samarbejde

Som kunde hos mig får du en god og løbende dialog, men også en dedikeret og strategisk rådgivning, der sikrer, at du får mest muligt ud af din hjemmeside og din digitale markedsføring.

Jeg har et mål om, at du skal have mest mulig valuta for dine penge, og hvis ikke jeg kan give dig det, siger jeg pænt nej tak til opgaven inden, at jeg går i gang.

  • DATA OG RAPPORTERING - 80%
  • E-MAIL MARKETING - 90%
  • INDHOLDsPLANLÆGNING og produktion - 95%
  • ONLINE ANNONCERING - 75%
  • SEO / søgeoptimering - 85%
  • SOCIALE MEDIER - 90%
  • TEKSTFORFATNING - 90%
  • WEBSTRATEGIER - 85%

Kunderne fortæller

Marianne har lavet både logo og hjemmeside til min nystartede virksomhed, og jeg er ovenud tilfreds. Ud over grafikken, som sidder lige i skabet, så er hun i processen kommet med flere gode forslag til indhold og tekst, som jeg er endt med at beholde.

Marianne er effektiv og super-hurtig til at give feedback, og så ved hun alt, hvad der er værd at vide, om søgemaskineoptimering – det der gør, at din hjemmeside dukker op i en søgning.👍

Rikke Thomsen

Chief Executive Officer, Balance TIC Ltd. Aps

We have worked with Marianne regarding our logo, pay-off and website in many years and Marianne’s competences within communication, digital platforms, web and graphic layout are quite unique.

We are very satisfied with any work Marianne carried out. Marianne is easy to work with and very skilled in this area.✌🏻

Flemming Sørensen

CEO, AFRICA INNOVATION NETWORK®

Marianne har udarbejdet hjemmeside, galleri til mine oliemalerier og akvarelbilleder, Facebook- og Instagram-kanaler. Marianne har på bedste vis bidraget med kreativitet og vedholdenhed. Hun er desuden opdateret på andre nødvendige krav som persondata og teknologi, som jeg ikke aner noget om.

Alt er udført over alle forventninger.

Cuno Sørensen, cunokunst.dk

Billedkunstner og typografisk trykker

Læs flere anbefalinger på min LinkedIn eller besøg portfolio på mariannebrahe.dk for ældre referencer.

Nyeste hjemmesider og projekter

Fysio4All.dk
Balance TIC Ltd. ApS' hjemmeside - referencer
Julehjælpen.dk hjemmeside - referencer
African Innovation Network and Nordekon - referencer
Cuno Sørensens maleriers hjemmeside - referencer

Portfolio 2001 – 2018 er på min hjemmeside mariannebrahe.dk.