VÆLG HJEMMESIDE­
I WORDPRESS

Vælg hjemmesidepakke i WordPress: Mini, Medium eller Luksus, alt efter dit behov. Du får et skræddersyet hjemmesidedesign til din virksomhed og målgruppe.

Få et skræddersyet og brugervenligt hjemmesidedesign

Vælg hjemmesidepakke i WordPress hos Webrytteren, hvor du kan vælge mellem MINI-, MEDIUM- og LUKSUS-hjemmesiden.
I alle tre hjemmesidepakker får du et skræddersyet og brugervenligt hjemmesidedesign, som understøtter netop din målgruppe og virksomhed. 

Det er individuelt hvilken hjemmeside, du har behov for. Vil du hurtigt i gang med en eksklusiv hjemmeside med fundamentet i orden, er Webrytterens Mini-hjemmeside i WordPress et godt valg. Der er altid basis for flere sider med tilpasset design eller funktionalitet, men så skal du en eller to pakker op.

Vælger du Medium-hjemmesiden, får du også et unikt og skræddersyet hjemmesidedesign, som passer til din virksomhed og målgruppen. Vælg Medium-hjemmesiden, hvis du bør få sprogligt kvalitetssikret dine tekster, så der er endnu bedre grobund for SEO og gode resultater i søgningerne på Google.

I Luksus-hjemmesiden får du flere specialtilpassede undersider. Du får også den grundlæggende søgemaskineoptimerede hjemmeside, hvor der bliver taget højde for dine vigtigste søgeord. Du får sproglig kvalitetssikring af de tekster, som du kan levere. I Luksus-pakken tilbyder jeg også at skrive din første nyhed til bloggen, fotografering og/eller billedbehandling af tre billeder.

Uanset hvilken hjemmesidepakke du vælger, vil du opleve god service, kvalitet og fleksibilitet. Det er vigtigt for mig gennem god dialog at kunne levere kvalitetsløsninger hver gang.

Vælg hjemmesidepakke i WordPress eller Kontakt Webrytteren og få en uforpligtende snak om din hjemmeside.

MINI-hjemmeside

 • Tema og layout til din virksomhed
 • 1 forside + 1 side
 • Guide til vedligeholdelse (pdf)

3.995 kr.
Leveringstid: 1 uge

MEDIUM-hjemmeside

 • Tema og layout til din virksomhed
 • 1 forside + min. 3 sider 
 • Guide til vedligeholdelse (pdf)
 • Grundlæggende SEO med Yoast-plugin
 • Optimering af dine tekster til web (1.000 ord) 
 • Pop-up om cookies
 • 1 simpel kontaktformular

10.995 kr.
Leveringstid: 2-3 uger 

LUKSUS-hjemmeside

 • Tema og layout til din virksomhed
 • 1 forside + min. 4 sider
 • Guide til vedligeholdelse (pdf)
 • Grundlæggende SEO med Yoast-plugin
 • Optimering af dine tekster til web (2.000 ord)
 • Pop-up om cookies
 • 1 simpel kontaktformular
 • Opsætning af blog-/nyhedsmodul
 • Oprettelse af Google Analytics

13.995 kr.
Leveringstid: 3 uger 

Nyhedsproduktion, tekstforfatning, fotografering og design af logo er som udgangspunkt ikke inkluderet i priserne.

Webhotel, domæne, SSL og andre sære ord

Når du har valgt en hjemmesidepakke i WordPress, og skal i gang med din første hjemmeside, er der flere tekniske termer, der er værd at få styr på. 

Når du bestiller en hjemmeside hos webrytteren.dk, skal du sørge for at tegne et abonnement til en udbyder af webhoteller. Et webhotel er en service, som gør din hjemmeside tilgængelig på www. Der findes mange udbydere. Jeg har gode erfaringer med webhoteller hos simply.com. Du betaler blot 18,68 kr. om måneden for et Basic Suite-webhotel, hvilket i de fleste tilfælde er en passende størrelse for et webhotel. Du betaler for et år, det vil sige 224,16 kr. Oprettelsespris er 112,10 kr. Selve domænet, som er navnet på din hjemmeside, bestiller du samtidigt. Prisen for et .dk-domæne ligger fra 50 kr. om året. 

Hvorfor skal jeg have et SSL-certifikat (HTTPS) til min hjemmeside?

Du skal også sørge for at sikre din hjemmeside med et SSL-certifikat. Som udgangspunkt arbejder jeg kun med HTTPS-domæner. HTTPS gør nemlig din hjemmeside sikker at besøge. Det bør alle hjemmesider have af flere årsager f.eks. af hensyn til din ranking i Google, tillid hos de besøgende og konverteringsraten.

Har din hjemmeside et SSL-certifikat, så starter hjemmesiden og browseren et ‘SSL-handshake’. En form for elektronisk håndtryk. Under et SSL-handshake tjekker browseren gyldigheden af SSL-certifikatet og sikrer, at din hjemmeside er verificeret korrekt. Hjemmesider uden SSL-certifikat bliver stemplet som usikre, og nogle browsere spærrer endda hjemmesiden for de besøgene.

Derfor er vigtigt, at din hjemmeside har et SSL-certifikat. Tidligere skulle man betale for et SSL-certifikat (f.eks. 653,90 kr. for to år). Nu kan du vælge certifikatet ‘Lets Encrypt’, som er gratis.

Den billigste opstartspris for webhotel hos simply.com er : 386,26 kr. Når dit webhotel er oprettet, kan jeg gå i gang med at designe din hjemmeside. Jeg hjælper dig gerne med at oprette dit webhotel og installere WordPress, hvis du har behov for det, men det plejer at være nemt og ligetil.

Det betaler du om året for webhotel og domæne hos simply.com

50,00  (dk-domæne om året)
112,10  (oprettelsespris)
224,16  (webhotel om året)
386,26 Pris i alt, som du skal betale til webhotellet.

Ovenstående pris har intet med selve hjemmesidedesignet eller den digitale markedsføring hos Webrytteren at gøre. Jeg anbefaler Simply.com fordi, at jeg selv har haft mariannebrahe.dk hostet siden år 2001 – og har haft flere tilfredse kunder hostet hos dem. 

Er begreberne webhotel, domæne, https og SSL stadig noget volapyk? Så tøv ikke med at kontakte mig. Jeg vil meget gerne hjælpe dig ordenligt i gang fra start. Det er vigtigt for et tillidsfuldt samarbejde, og det er vigtigt for mig, at du har en god fornemmelse for, hvordan teknologi, webdesign og digital marketing er forbundet – og hvorfor, der er behov for alle dele.

Priser for hjemmesidedesign hos Webrytteren

Uanset om du har en hjemmeside i forvejen, eller du skal i gang med din første hjemmeside, så får du kvalificeret sparring og rådgivning hos mig. Når du har fået en god indledende snak om din hjemmeside med mig, og du har fået en afklaring på hvilken hjemmeside, du har behov for, sender jeg dig et tilbud på e-mail.

Mini- og Medium-hjemmeside kan du få til en fast pris, og leveringstiden ligger fast. Luksus-hjemmesiden kan kræve mere dialog undervejs, så vi er helt skarpe på, hvor langt du gerne vil have, at jeg skal gå ind i de enkelte design-elementer (knapper, menuer eller links til sociale medier) og i de tilpassede sider (blog og kontaktformular). Det er især layouttilpasninger, som tager meget tid. 

I Luksus-hjemmesiden tilbyder jeg at skrive din første nyhed til din blog og at fotografere eller billedbehandle tre fotos. Prisen afhænger meget af omfanget. Derfor får du vejledning og sparring, så vi også kan aftale en fast pris på Luksus-hjemmesiden, hvis det er denne løsning, du er mest interesseret i. Det er oftest Luksus-hjemmesiden, som de fleste har behov for.

ØNSKER DU EN
UFORPLIGT­ENDE SNAK?
Udfyld formular

Du er også velkommen til at ringe på telefon 60 37 57 07.